Mild Dangdut Fever

……received replies from my long lost virtual friend, Ris Pasaribu today via my Friendster mailbox.

RIPAS wrote:

Sekaanag kamu ada dimana? masih di indonesia kah?kalau di indonesia, kamu ada di kota mana? Cerita dong, soal perjalananmu?

MysteryLadyBird wrote:

Saya udah selamat kembali ke Miri tanggal 12hb Juni…buat pengetahuan Ris, saya ke Jakarta untuk kali ke dua nya..

Ada ekspo education di Le Meridien Hotel, Jakarta. Gue tinggal di Ciputra Hotel, Jakarta.Pertama kali tiba di Jakarta airport, gue rasa betul2 terasing. Gue liat muka2 org Indonesia ngak friendly dong hehehe..tapi setelah kembali buat kali kedua nya, gue ngak rasa kekok lagi..;)


Iya keadaan di Jakarta sama aja dengan keadaan di kota metropolitan yang lain seperti di KL. Yang beda nya cuma populasi penduduknya. Dari segi budaya, bahasa serta rupa, Malaysian dengan Indonesian banyak persamaannya. Cuma yang gue rasa terkilan gue ngak berkesempatan g ‘pusing2’ kota Jakarta seperti liat ‘monumen’, merasa masakan padang, pusing2 pasar pajakan serta night life di Jakarta.

Gue harap sekiranya gue ada peluang lagi ke Jakarta, gue ingin sekali ‘berlibur’ dengan orang local sebab mereka lebih arif dengan tempat2 yang seperti itu. 😉

Ok deh..keep in touch selalu ya..gue ingin sambung buat kerja dulu..

……..Ris asked on my recent trip to Jakarta and I shared with him on how nervous I was being first time ‘touching down’ at Jakarta airport. Met with un-friendly faces during my first trip and I don’t feel awkward anymore during my second trip. Told him being in Jakarta is the same feeling as I’ve been to any of the metropolitan cities in KL, in terms of culture, language and faces, Malaysian and Indonesian have lot of similarities and the only difference is the city populations. The only disappointment during my stay in Jakarta was I don’t have the chances to ‘survey’ Jakarta city such as visiting the ‘Monumen’, get to taste masakan padang, window shopping at their street markets and Jakarta night lifes. I told him that I was hoping in my future trip I would be able to experience all of this with a local as they know these type of places better than me. 😉

RIPAS wrote:

sungguh rugi. jakarta yang sudah metropolis tentunya sama dengan kota metropolis lainya, kurang bersahabat.coba datang ke medan atau bali, pasti suasana lain lagi. Indonesia sekarang 245 juta orang. Jakarta populasinya lebih dari 15 juta jiwa. biaya di jakarta jauh (dua kali) biaya hidup di medan. Meridien hotel aku juga pernah nginap di sana. hotel bintang empat di pusat kota (central town).semoga nanti bisa datang ke medan.
selamat buatmu
And he replied;
Such a waste. Jakarta has been a ‘metropolises’ city and definitely the same as other metropolitan cities, lack of friendship aka individulism. Try to come to Medan or Bali, it’s definitely gonna be different. Indonesia now has 245 million peoples. Jakarta’s populations itself is 15 million peoples. Cost of living in Jakarta is far higher (double) than the cost of living in Medan. I’ve stayed at Meridien Hotel last time. It’s a four star hotel located at the city central.
Looking forward for your next visit to Medan.
Peace be with you.
.….few minutes later, I received this from him again;

MysteryLadyBird wrote:

Hi Risss..
Trima kasih atas pujian itu tapi realitas nya gue ngak gundul dong hehehe..itu hanya gambar yg d ‘super impose’ oleh rakan sekantor gue loh.. 😉
Apa khabar kamu sekarang Ris? Sihat?? Bagi saya, perjalanan hidup gue ini masih panjang lagi malah penuh dgn cabaran nya yang saya sendiri mungkin ngak bisa untuk mengatasi nya..ada tika nya gue rasa betul2 tidak berdaya, ada tika nya juga gue dapat mengatasi nya…
Saya cuma berharap agar Tuhan dapat menguatkan imanku terhadap nya..
RIPAS wrote;
waw…super impouse yang perfect tentunya. bagus sekali.tapi bila pun kamu sebenar gundul, sesuatu yang sangat berani dan kelihatannya sangat bagus. hehehe cantik lagi hehehe….

…….Ris is responding to my previous email on my bald head picture which he thought I’ve and shaved my beautiful long hair hehehe…After he was informed that it was just an imposed picture, he kinda like the bald head idea as it’s a daring move of me to do so plus I look pretty with the new hair style. ;p

Mannn….I’m loving this….I mean the compliments.. 😉


*wink wink*

And you know what?? I’m listening to a remix dangdut mp3 version which entitled ‘Dangdut SMS’.

Trust me you gonna love hearing it… 😉

Oh yeaahhhh…I’m having mild ‘dangdut fever’ now mmmuuehehehe… ;p

3 Comments

  1. Sileast20

    22 June, 2007 at 8:56 am

    A Well Super Imposed Dangdut Fever…

  2. Mystery LadyBird

    22 June, 2007 at 9:16 am

    Ehekk..gonna ‘polish’ my gelek gerudi tis week n dude… ;p

  3. Sileast20

    22 June, 2007 at 9:38 am

    Yeah…Polish em up and have a great time doing so….Happy weekend..

Leave a Reply

CommentLuv badge